Dio-kilpailu 2001!

Dio, Alice Cooper, Ratt ja Sonata Arctica soittavat Suomessa Oulun Formula Centerissä (6. toukokuuta) ja Helsingin vanhassa jäähallissa (7. toukokuuta). Kiitos konserttien promoottorin, Eastwayn (http://www.eastway.fi/), tarjolla on kymmenen lippua kumpaankin konserttiin.

Liput arvotaan huhtikuun 23. päivänä ja ne toimitetaan voittajille postitse. Kilpailu on valitettavasti rajoitettu vain Suomessa asuville.


Kilpailun säännöt:


Kilpailulomake!

Täytä henkilötiedot ja vastaa kysymyksiin sähköpostitse osoitteeseen dio@iki.fi.

Henkilötiedot

Kysymykset

  1. Mainitse vähintään yksi konsertti, jossa sekä Alice Cooper että Dio esiintyivät - Monsters of the Millennium 2001 -kiertuetta ei lasketa?

  2. Magica on Dion uusin levy, julkaistu maaliskuussa 2000. Kyseessä on konseptialbumi, joka kertoo tarinan. Mikä seuraavista kuvauksista sopii Magicaan?

  3. Kuinka monta kertaa Dio on esiintynyt Suomessa ennen toukokuussa tapahtuvia konsertteja? Jos vastaus sisältää konserttien lukumäärän lisäksi kaikki konserttipäivät, vastaaja saa bonuspisteen.

  4. Ronnie James Dio on mukana Alice Cooperin tribuuttilevylllä, nimeltään "Humanary Stew - A Tribute To Alice Cooper". Minkä kappaleen Ronnie laulaa levyllä?

  5. Magica on kymmenes Diolevy, jos kokoelmalevyjä ei lasketa. Nimeä muut Diolevyt. Pari vihjettä: Vain Dio-bändin levyt lasketaan, ja live- sekä minilevyt lasketaan myöskin.

  6. Mikä on Dion kokoonpano Magica -levyllä? Muusikoiden nimet riittävät, heidän soittamiaan instrumentteja ei tarvitse mainita.

  7. Ronnie James Dio on ollut hiljattain mukana eräällä melko tavalla erilaisella kiertueella erään bändin ja Romanian Philharmonic Orchestran kanssa. Kokoonpano soitti mm. Ruotsissa kaksi konserttia viime lokakuussa. Mistä bändistä on kyse?

  8. Kuuluisa ruotsalainen kosketinsoittaja oli mukana Diossa lyhyen aikaa vuonna 1990 ja oli mukana Lock Up The Wolves -albumilla ja kiertueella. Tämä kosketinsoittaja on nykyään erään suomalaisen bändin jäsen. Kenestä on kyse ja mikä on hänen nykyisen bändinsä nimi?

  9. Vuosina 1985 ja 1986 Ronnie bändeineen oli mukana hyväntekeväisyysprojektissa, jonka tuotoksia olivat single ja LP. Projektin tuotto käytettiin Afrikan nälänhädän auttamiseksi. Dion ohella mukana oli mm. jäseniä Twisted Sisteristä, W.A.S.P.:sta, Iron Maidenista ja Spinal Tapista. Mikä oli tämän projektin nimi?

  10. Nykyiset Dion jäsenet ovat mukana eräässä toisessa hyväntekeväisyysprojektissa, joka auttaa USA:n katulapsia. Vaikka kaikki projektin yksityiskohdat eivät vielä olekaan selvillä, joukko heavy metal -artisteja on aikeissa tehdä yhdessä kappaleen nimeltään Throw Away Children. Mikä on koko projektin nimi? Vinkki: Projektilla on sama nimi kuin organisaatiolla, jolle projektin tuotto menee.

Hyvää onnea!


This page is maintained by Tapio Keihänen, E-mail: dio@iki.fi.
URL: http://www.dio.net/news/finnish.html, the front page http://www.dio.net/.